четвъртък, 15 април 2010 г.

Няколко Еко и Био алтернативи за постигане на "Фолк Дива" образ

Скъпи дами,

Някога питали ли сте се как (как, как, каааак) да постигнем онзи умопомрачителен, дори анимационен фйешън лук (за предпочитане кромид, да се избягва праз и чесън) на съвременните красавици? Искали ли сте и вашите гърди да противостоят на гравитацията както Люк Скайуокър на Тъмната страна? Мечтали ли сте да развеете дълги руси гриви, сред които главата ви да напомня на самотна шамандура в бурното море? Копнели ли да се събудите сутрин с готова прическа, грим и фигура напомняща произведение на изкуството (N.B. под произведение на изкуството автора има предвид автори като Пикасо, Рубенс, Мунк)?

От друга страна, ако вашата загриженост за планетата (голямата въртяща се топка, която обитаваме, не телевизионният канал) ви кара да се стремите все по-често да използвате думички като Био и Еко, тогава може би предложенията ни са точно за вас.

Ако се притеснявате за повечето си килограми
, не се превръщайте в жертва на диетите. Има по-просто решение, забременейте! Тогава всички ще очакват от вас да наддавате на тегло. Талията ви удобно ще изчезне за да не може никой да я обвинява, че не е достатъчно изваяна. На фона на корема, паласките ви ще бледнеят и от срам дори няма да си правят труда да изскачат закачливо от дънките.

И още един бонус, много малко хора си позволяват (обикновено от страх от ненадейна травма причинена от тежък обект) да споменават думите "бременна" и "дебела" в едно изречение. А онези, които все пак направят тази грешка, спокойно можете да анатемосате, наплюете, стъпчете, сритате в глезените и после пак наплюете. Това комплексно упражнение ще ви разведри и отпусне почти колкото йога за бременни, а и вероятността да ви се размине е доста голяма. Хормоните оправдават всичко.

За пищен и стегнат бюст, предлагам да опитате нашата програма "Био Силикон". Този уникален метод започва да работи още през бременността, но най-ярко се забелязват резултатите още в първите дни след раждането. Накратко, лактирайте другарки! На прост български, за да не стават грешки, лактацията си е просто кърмене, да не се бърка с лакиране, лекция, лека атлетика и други вариации. Ще спомена някои от неминуемите предимства на този метод.

Био Силиконът е безплатен! Щете или не, получавате го като бонус към уелнес програмата "бременност и раждане". Длъжна съм да предупредя, че на последната страница на договора ви с миниатюрни бели букви на бял фон е ясно записано, че ако се опитате да прекратите процеса на лактацията преди изтичане на договора, производителя не отговаря за последствията и вероятността да ви застигне проклятието на Гравитацията е особено голяма. Дами, четете внимателно!

Био Силиконът се поставя неоперативно! По щадяща технология Био Силиконът се извлича от собственото ви тяло, като за целта имате нужда само от притурката "бебе" и упражнения с него по около 10 - 12 пъти в денонощие. Може да ви се струва трудоемко, но съвсем скоро ще забележите, че "бебе" може да работи дори и докато спите, четете, гледате телевизия или си почивате. "Бебе" може да се използва в движение, във всевъзможни пози, почиства се лесно (само ръчно пране), не изисква особена поддръжка и сервиз. "Бебе" е съвършена технология, обикновено то знае какво да прави за да задейства Био Силикона, но понякога се налага да прочетете добре инструкциите и да не забравяте простата максима: "What "бебе" wants, "бебе" gets!"


Био Силиконът е неизчерпаем ресурс! Само от вас и вашето "бебе" зависи колко дълго ще го ползвате. Можете да използвате както едно "бебе", така и две или три, едновременно или последователно, заедно или след известна пауза. Колкото по-дълго и повече пъти използвате "бебе", както и подобрената му версия за напреднали "дете", толкова по-успешно и продължително ще можете да се възползвате от благата на Био Силикона. Когато вече нямате нужда от продукта, възползвайте се от постепенно намаляващия работен режим на вашите устройство "дете" и се наслаждавайте на плавния сблъсък с гравитацията.

Предложената от нас уелнес програма съдържа още няколко чудесни аспекта, подпомагащи постигането на така мечтания образ (лук, праз или чесън).


Вашата коса ще придобие гореспоменатата визия след като многократно ще се изправя или накъдря сама само под емоционалното влияние на приложенията "бебе", "дете" и бонус приложението за тези от вас, които се обадят в следващите 10 минути, "свекърва".
Вече не се нуждаете от скъпи козметични препарати, нашата програма осигурява всичко необходимо за перфектния ви външен вид. Приложението "бебе" осигурява течни или полутечни субстанции, които редовно нанася директно върху вас. При употребата на приложението "дете" ще откриете уникалните възможности на уреда да оцветява, защрихова или префасонира неподозирани части от вас, домът или личните ви вещи.
Фитнес програмата ни ще ви изненада с функционалните си и практични вариации на упражнения от типа "то хвърля, ти вдигаш", "енергично забърсване на под, фотьойл или дреха с мокра кърпа", "жизнерадостни песнопения съчетани с вибрации, леки подскоци и подрусване" и най-новото, упражнението "търсене на онаяиграчкадетомиякупибабаидетопоследноявидяхподдивана".

И не на последно място искам да спомена, че Био Силиконът, както и цялата ни програма от серията "Родителство" са ЕкоЛогични и съобразени с тенденцията за опазване на планетата (пак говоря за кръглото нещо). Чрез използването на Био Силиконът, лишаваме светът от необходимостта да експлоатира известен брой крави, полянки, учени, работници, заводи, бурканчета и кутии. Е, светът, уви не се разминава с тях, но поне ние нямаме нищо общо.


В заключение ще спомена, че вече все повече известни дами се възползват от нашите предложения и се надяваме скоро да сключим договор за сътрудничество с "Планета" (вече не говоря за топката, която обитаваме).

6 коментара:

  1. Текстът е супер! Честит нов блог :) Ще чета и занапред :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно! Голям майтап, но пълен с много истини! Много ми хареса.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, уви вероятно няма да пиша само глупости тук, но се надявам пак да е интересно :)

    ОтговорИзтриване
  4. Отдавна не бях чела нещо толкова релаксиращо, положително, сладуранесто, на един дъх преминах редовете, и чак ме хвана яд, че се свърши! Шаманке, благодаря за настроението, което сътвори в душата ми!

    ОтговорИзтриване
  5. Чета те,Шаманич,чета за био силикона,ама след вече четвърта година кърмене в главата ми се върти един стар рефрен на Богдана Карадочева ( перефразиран) "А бяхме млади и зелени,сега сме с цици до колееене..."

    Трапезица Бг-мамска

    ОтговорИзтриване
  6. Вече кърмачка със стаж ;)16 юни 2012 г. в 13:21

    Много оригинално, браво!!! Само това с гравитацията много не ми харесА, но какво да се прави... риск на професията.
    Много сме, силни сме, и дано да ставаме все повече - лактиращите ;)))

    ОтговорИзтриване