сряда, 14 април 2010 г.

Лакталибани, новата световна терористична заплаха ?

Не е тайна, че от известно време нова терористична организация набира сила. Страховитите врагове на човечеството известни като Либералните Лакталибани от Лакатник са известни с покушенията си с БиоЛогично оръжие познато в някои среди като кърма. Засегнати от терористите са както най-малките невръстни бебета, така и все повече големи деца над 1 година. Забелязва се тенденция под струите на мародерите да попадат дори две, три дори четири годишни деца. Пагубното влияние на биологичната заплаха майките попадат още през бременността, като се най-мощно биват облъчени в първите дни след раждането.

Идеолог на организацията е небезизвестната
Анти-Бу , която наскоро се закани да лактира мало и големо, като започне от целия свят и продължи методично в посока "една отдалечена галактика". Въпреки умелата си дегизировка, някои от членовете на организацията наскоро бяха заловени по време на нагъл опит за терористична интоксикация над служител на реда.

Наш агент под прикритие научи, че Лакталибаните разработват съвършено нова и изключително опасна формула на основата на феромон с кодовото наименование "Ям зеле, кърмя със зеле". Тя предизвиква унищожителни колики у всеки засегнат, независимо дали е бил накърмен, напръскат или неволно помирисал въпросния феромон.

Изобретателката на опасната иновация, известна като Шаманката (наричана още Буба Мара, наричана още Кака Ванка, наричана още Мамоо, наричана още Уаааааааааааа) се заканва пред наш репортер да даде всичко от себе си (а това са си 75 кила плът, кърма и интелект) за да проправи пътя на Новия Ред.

Let The Milk Be With You!

Няма коментари:

Публикуване на коментар