сряда, 4 април 2012 г.

Какво предстои...лятотоооо :)



Всяка година се опитвам да стартирам кампанията по изработката на кърмаческите колекции по-рано. Тази година също е така. Идеи имам в излишък, интересът ви не стихва и това ме мотивира да не поддавам пред спънките. Та така, стартираме с малки стъпки към мокрия пясък и топлите нощи. Ето ги първите идеи. Съвсем скоро ще има цени, снимки и възможност да бъдат поръчани. Повече информация можете да откриете в страницата на Буба Мара във Фейсбук. Ето ги първите идеи.

Рокли, рокли, рокли!!! Една от първите туники еволюира в рокля, като планирам да придобие малко коланче за кокетност. Познатата от миналата година дълга рокля, както и нещо ново и женствено. И всички те позволяват удобно, дискретно и красиво кърмене :)


 И малко блузи, познати и нови. Потника-туника в комбинация с ръкави от миналото лято, летен вариант на зимната Блуза за кърмене и накрая една класика, пижамка.


Да не мислите, че съм забравила забавните надписи? Нее, просто се чудя какво да избера и какво ново би било актуално. Вече можете да поръчвате от тениските със забавни надписи за кърменето, за цялото семейство и когато пожелаете. Разгледайте ги ТУК и пишете на boobamara.info@gmail.com

Хайде лято, идвай!

1 коментар: